2021-04-09 1960 浏览
同朋友行完山,就嚟咗呢间度食午餐,坐室外嘅位置,感受住微风,睇住啲小朋友喺度玩,真系好写意!呢度叫个午市套餐,就会包埋个沙律饮品汤自助吧,叫一个小菜,大概$60-80几,就可以有埋个自助吧,食到饱饱😙。我哋叫咗几个小菜,柚子排骨,排骨好有柚子味,酸酸甜甜,好开胃,朋友都食到赞不绝口。黎到我最钟意食嘅XO酱爆茄子斑腩,煲仔菜上嚟嘅时候好香,好惹味,食落去好香嘅XO酱,班腩整得好滑,茄子入晒味,送饭一流,但呢个煲仔菜都有少少重口味,但系好食既。最后有南瓜肉松蒸水蛋,个蛋蒸得好滑,加埋南瓜,甜甜地,好开胃,反而肉松就唔系好食到,细都见唔到,配埋个豉油一齐食好味。整体来讲,呢一个价钱,有个半自助餐,真心抵,加埋呢个环境,喺天台吹着风,倾住计,食住住家菜,连朋友都话好似返咗屋企食饭咁,真心推介!👍🏻👍🏻🍴银杏馆 婆婆厨房🚗 地址:油塘高超道38号大本型空中花园R01号舖 抵食指数:🌕🌕🌕🌕🌗Encore指数:🌕🌕🌕🌕🌗

🍴银杏馆 婆婆厨房
🚗 地址:油塘高超道38号大本型空中花园R01号舖