2021-04-12
星期六同个friend系尖沙咀上完瑜伽堂 系附近行来行去见到呢间居酒屋🏮有几多嘢食 重点系有唔同种类嘅酒饮😆😆有汽柚子酒 no good 😔其实尖沙咀有好多其他选择 喺附近有好多好好食😋同埋我好钟意食嘅韩国餐厅🍴不过上完堂我唔想食啲太饱嘅嘢 重点系想揾个地方可以坐好耐咁吹水🤪 呢间餐厅正正合我意 我哋入去嘅时候系冇人嘅因为系啱啱开门😂😂 不过坐左成晚成间铺都系冇全满的😉啲食物中规中矩啦 服务唔太差 追加左菠萝酒同黑啤 因为有汽柚子酒淡到好似冰水咁😂😂😂😂因为我个friend 佢太肚饿 所以佢叫咗个乌冬同埋烧饭团🍙来食 我个人比较钟意食串烧 因为饮酒🍻一流😋我哋叫咗芝士年糕丶串烧就叫左鸡肉串烧丶猪腩肉、大䓤鸡肉串丶鸡肾⋯⋯最好食系鸡肾 除咗串烧,重叫咗烧羊架 炸生蚝 🦪炸鸡🍗 炸蟹肉薯饼 羊架唔错 啲肉唔硬几软身 个炸蟹肉薯饼甜甜的最好食😋 𠮶炸生蚝同埋炸鸡就普通咗啲重有烧粟米 同埋大啡菇 大啡菇最最最好食😋
有汽柚子酒 no good 😔
啲食物中规中矩啦 服务唔太差