2017-05-07 222 浏览
旺角女人街2边既餐厅确实有好多,今日就返工lunch就试下间意日菜一坐去,其实都多人食,好彩仲有位吾洗等,个环境就麻麻,几暗,光线吾系好够人手方面都吾系好够,成个楼面得一个人做,所以拎menu,落单都要少少时间Lunch set吾算贵,30几至50蚊左右,包碗餐汤同一杯饮品,而且饮品5只系普通冷热饮,仲有珍珠奶茶系列同红茶系列,感觉都扺。最后我叫左个吉列猪排乌冬配忌廉汤同胚芽珍珠奶茶,而朋友就叫左个白汁焗饭同朱古力奶茶先黎个忌廉汤,味道麻麻,而且有d半凝固既汤粒,不太讨好,另外个乌冬等侯既时候吾耐,但汤底味道颇淡,而个炸猪排都好吾香脆,肉质都吾嫩,几失望而朋友个焗饭更加系不堪入目,汁多𩠌少,饮品就正正常常,不过都饮得出系奶精味,整体而言系吾好食,但价位低

。最后我叫左个吉列猪排乌冬配忌廉汤同胚芽珍珠奶茶,
而朋友就叫左个白汁焗饭同朱古力奶茶

先黎个忌廉汤,味道麻麻,

而朋友个焗饭更加系不堪入目