虽然Kidskiss系一间亲子餐厅,但系由于疫情关系,游乐区已经暂停左,不过吾知依家开返未。我地见Kidskiss 本来一个餐都要二百蚊,但而家$5x 就有一个set,好抵食🤤 同埋地方好大,租金应该都唔平,大家住附近一定要多多支持~当然入铺后仲有量体温服务 & 提供搓手液 & 提供口罩袋 ,贴心😽 ❗️我地拣左传统蕃茄薄饼,安格斯牛肉汉堡,香煎纽西兰龙利鱼柳。样样都吾错,蕃茄pizza 份量唔算话好多,如果食量比较大既话可能会唔够饱,加上Burger 块牛都几大块又juicy,推荐大家trytry (食量大必选),加$5仲有个餐汤,,饮落都吾错,计返埋$70就有哂餐汤、汉堡再加嘢饮,仲要地方又大又舒服。

我地拣左传统蕃茄薄饼,安格斯牛肉汉堡,香煎纽西兰龙利鱼柳。