2018-08-14
国内贵宾客户来港,他们比较喜欢广东菜式,我特意喺尖沙咀shopping区附近揾咗利宝阁招待佢哋,windows seat 还可以看到维港景色优美。店长服务细心、热情招待!还香我们推介各款美食。听讲必食推介系传说中周星驰嘅暗然销魂饭配原盅佛跳墙1客 $188。依个仲最好预订添!不过好彩当晚我哋早开始食饭,店长一坐低就帮我地order留著,所以有货。原盅佛跳墙真材实料的,鲍鱼、鱼翅、海参等靓材料老火汤。味道鲜甜又滋润,最啱就系我呢啲屋企冇乜汤水嘅人。再配埋暗然销魂饭,即系谷饲豚肉叉烧,肥瘦均匀,咬落肉质柔软 ,美味多汁。再配埋销魂太阳蛋,真系牛蛋汁㗎!再加啲豉油添!真系好味到飞起。另一个我真心推介嘅就系烧汁脆皮鸡,半只都已经好够份量,望落去肥美,入口嫩滑,而且皮脆,配埋秘制烧汁更美味。中国人传统钟意食米饭,飘香荷叶饭 $128更加系精粹,配合埋荷叶,饭粒更加有飘香嘅效果。成餐饭都食得咁开心,装修又靓,食埋甜品就最好圆满啦!幸福满溢 $78,睇相都唔觉得有咩特别,上枱就 wow 左一声啊!分量多到震撼,价钱真系好抵食。仲要有几款甜品满足唔同人嘅需要。客人都觉得好满意,就当他们是游客吧!希望他
店长服务细心、热情招待!还香我们推介各款美食。
客人都觉得好满意,就当他们是游客吧!希望他们对香港留下美丽的印象!