2009-06-20
真系好呆!首先, 话左要落order, 个大婶侍应话等一阵, 咁佢埋熙单, ok, 等一阵啰~点知, 佢陆续帮其他人落order就唔记得左我地~ 我见仲有个弟弟侍应, 不过佢好似唔系好识咁, 所以之前都唔敢叫佢, 但由于大婶真系忘记左我地, 我地咪博下叫个弟弟, 点知原来佢系识落order, 不过佢一直个样系冇表情, 好呆...我地叫左:1) 香茅猪扒汤蒙2) 香茅鸡扒汤河3) 西贡蔗虾4) 粉包首先, 佢原经黎错左, 黎左个香茅猪扒汤河, 我地一心谂住唔好烦喇, 如果佢黎番个香茅鸡扒汤蒙, 咁我地就自行掉转啦, 点知等左好耐, 冇野黎既, 又催催佢啦, 同佢讲话其实黎错左, 大婶又唔知讲咩, 沟通唔到!! 所以都系算啦...黎左个香茅鸡扒汤蒙, 自已掉番转块扒啰! 可能我太肚饿啦, 我觉得冇咩野, 唔算好难食~西贡蔗虾, 真系有d虾肉味架~粉包就真系不知所谓, 都唔知想点...一咬就散哂, 块皮又黏住哂只碟, 即系未食已经冇左一半~味道麻麻都算, 地方挤迫都算, 问题最大都系d服务啰!
我地叫左:
1) 香茅猪扒汤蒙
2) 香茅鸡扒汤河
3) 西贡蔗虾
4) 粉包
西贡蔗虾, 真系有d虾肉味架~
味道麻麻都算, 地方挤迫都算, 问题最大都系d服务啰!