2020-05-26 122 浏览
收到娘娘吃茶告急之后,小编即晚去到北角试一试,试完发现佢哋啲出品真系真材实料,茶味超浓,绝对称得上系隐世高质黄店!大家快啲带多几个朋友去买杯试吓! 娘娘系咁话呢杯会有啲酸,惊我哋唔钟意🧐 但又唔系㖞,个茶味超浓,加埋百香果真系好夹,唔酸仲好好饮☺️ 乳酪系列琴日先推出,我哋就试咗,个感觉好似印度餐厅𠮶啲Mango Lassi,可能系因为用嘅芒果唔同,呢度嘅芒芒乳酪应该更加啱我哋口味,小编叫咗正常甜但饮落都唔系好甜,啲甜味系嚟自啲新鲜芒果,所以无啲假芒果味,非常抵赞😆铁观音味好香!食饱饭饮杯茶消滞真系唔错,仲要$13一杯,超抵! .去娘娘吃茶买嘢饮除咗有得储娘娘吃茶嘅印花,仲可以储埋山下黄舍嘅印花,仲有yellcard抽!除咗卖嘢饮都仲有卖埋杯套,大家如果要外卖就可以环保啲唔好用咁多胶袋喇~
情迷百香果水果茶

芒芒乳酪

顶级铁观音

2020-05-05
$30 (宵夜)
情迷百香果水果茶
芒芒乳酪