2018-07-20
今天好有诚意由天后山长水远跑去铜锣湾陪个靓女食饭,热辣辣又吾想周围逛,系正希慎门口落车,梗系入去叹下冷气,条友又有选择困难症🙄又要我决定,甘就食咖哩啦前两日食左个麻麻地既咖哩,希望今天吾会出事一入门口见到得两位客人,可能过左lunch time比较少人D,叫完各自既食物后,由于我们想临尾饮咖啡,叫个侍应比只杯我们饮水先,但等了很久(相信他已经忘记要比杯我们),再崔一次,先拿杯来里个咖哩very骨,仲可以选辣度,我选左3倍辣,好好味,猪扒炸得脆之余又下,除左curry bee外,它都算好味到我们食谂住order咖啡既时候,问另一位侍应咖啡有无跟餐?她竟然同我沟:"随你钟意"🙄 拗晒头!咩叫随你钟意?有就有,无就无,问你问题,你有比返个问题我。最后她拿份menu黎,嗱加$2O有咖啡及雪糕;有咖啡及沙律;有$26蚊既单点咖啡,甘就随你钟意啦,我读书少下次吾好甘考我啦,正常D讲有或者无,吾好简单复杂化里杯咖啡不得了只可以讲比水浓味如果吾饮咖啡,可以再来
里杯咖啡不得了
只可以讲比水浓味
如果吾饮咖啡,可以再来