2022-03-04 207 浏览
之前睇到好多评语话员工态度差,但今日真系另眼相看。今日排队帮衬都听到员工有覆单同问系冻饮定热饮,又会多口问甜度冰度。而收银处亦有张贴温馨提示客人落单预设系冻饮。中间听到有客人话要点解珍珠奶茶唔可以要求改鲜奶,员工都有细心解释同提议客人改落红茶拿铁加珍珠,态度仲唔差㖞。自己就买左杯黑糖波霸纯鲜奶,整完出黎准备拎走阿仔先突然发脾气话系要有奶盖果只(原来有杯叫“特浓”...)。有员工听到即刻问洗唔洗帮我地加返。见佢地排紧十几杯野饮唔系几好意思但佢地都肯帮我地优先加番,抵赞!其实阿仔之前都自己买过几次,有次仲带唔够钱买个胶袋(真心唔明冻饮点解都要收5毫子...) ,好唔开心。佢话好彩有个女员工话送个胶袋俾佢,仲提佢下次记得问屋企人预多5 毫子。阿仔话佢好好人,想讲句多谢。住附近十间有九间铺都怕疫情唔开。近几次行过见到间铺都系得番一两个员工,今日又见到佢地因为疫情要再缩短营业时间。下次一定会再黎支持你地。撑住!
之前睇到好多评语话员工态度差,但今日真系另眼相看。

下次一定会再黎支持你地。撑住!
2022-03-04
5 分钟 (外卖自取)
  • 特浓黑糖波霸纯鲜奶