2023-12-12 188 浏览
昨天在此分店预订了生日蛋糕,问smile yogurt有冇提供生日牌,大量雀斑𠮶位中年女店员用非常冷漠的口吻告知有两款生日牌提供,分别系红色同粉红色,想衬返个蛋糕就同佢讲想配返粉红色那款,全个购买过程该店员都系keep住冇笑容冇音调好唔愿意你帮衬嘅咀脸。到今日去拎蛋糕,中年女店员继续贯彻佢冇笑容冇音调嘅服务态度,再指挥灰色年青高大男店员拎蛋糕比我,比蛋糕我check时冇打开全个盒,只系开左一边,仲要佢系放喺高枱上面比我check,基本上只系睇到蛋糕侧边,蛋糕面完全睇唔到😑咁都算,提佢比个粉红色生日牌比我,佢哦完一声都系比返橙色𠮶个,由于我觉得佢态度都同女店员一样,非常一般,所以我专登望下个生日牌啱唔啱,果然兜口兜面提都系错,叫佢换返比我,佢同女店员都听到但完全唔觉得有问题,一声唔好意思都冇。其实成个沙田连城以至新城市都系蛋糕店,蛋糕志在庆祝时开开心心,但拎蛋糕已经令人唔开心,咁嘅服务几好食都假啦!唔会再帮衬沙田分店,唔想做嘅就唔好做啦,好多人等住有工返!服务想比0星!
唔会再帮衬沙田分店,唔想做嘅就唔好做啦,好多人等住有工返!
服务想比0星!
鲜芒果热情果蛋糕