2022-06-01 246 浏览
今日一行四人早上食早餐,从未帮衬过,随便吃个早餐,点知会食完一肚气。我哋四人坐最入面卡位,三人各点了早餐set, 另外一人净饮。座位坐得窄都唔紧要,茶仔预咗,但系个员工放饮品时无礼貌地话:你坐埋D,唔系我唔够位上餐。其实当时我哋只系正常咁坐,并无坐得特别离行离辣。心谂,系你地方浅窄,唔好意思,唔该借一借,小心热水呢啲基本茶仔礼貌都冇,都算,当系茶仔实有啲冇礼貌嘅人。我哋因为有些事情要商讨,所以一路食一路倾,食咗一粒钟,其中一个同行朋友叫多一杯咖啡,个员工突然粗暴地叫我地都系埋单走人!我果一刻真系O咗咀,起身望下,我以为成村人排紧队入嚟食,点知系冇人排队而且有几张枱系吉枱!可能我真系识见少,唔知茶仔都有限时交枱,而且系极无礼貌,唔好意思都冇句。若然系有人排紧队,我都算,又吾系。你间铺仔若然有交枱时间,好心你写番张大字报贴出嚟吖。服务态度这样恶劣,食物好食到识飞都冇用(更何况不是)black list 永不再帮衬!🤬🤬🤬

2022-05-28
早餐