2023-03-01 1164 浏览
原本唔系去呢间但朋友比错资料谂住算啦照食可能有惊喜, 原本进食过程都正常食品都正常不过不失, 但最后  order 明炉烧鱼, menu 入面只写乌头就问落单果位呀姐除咗乌头之外有冇其他选择(当时我指住 menu明炉烧乌头几个字) , 果位呀姐话得乌头同鲗鱼咁我地叫返乌头, 佢仲问我地系咪要明炉乌头当时我地3人一齐应系呀, 等咗15-20分钟左右, 上咗泰式烧乌头, 我地惊佢上错咪叫住吵姐话我地要明炉乌头唔系烧鱼, 跟住呀姐坚持话我地要烧乌头唔系明炉乌头仲大大声话我指住幅图同佢讲, 明炉乌头果页系冇图, 烧鱼果页至有图, 2类系唔同版面页数, 其实佢做错烧鱼讲清楚系冇问题我地点都会要, 但处理手法好有问题, 用语态度亦好差系老屈我地错当然连道歉或者唔好意思都冇句啦, 当我地食到差不多其实未食晒D野见出面有人等位仲要我地即刻埋单走, 食野个 mood 都冇晒都废事再继续坐落去, 以后都唔会再帮衬呢间野亦唔会推荐朋友去(地方基本上系前后枱櫈贴櫈, 肥D都会坐得好辛苦)
(地方基本上系前后枱櫈贴櫈, 肥D都会坐得好辛苦)
2023-02-27