2022-01-07 242 浏览
禁晚市前既最后一晚,行咗好多间甜品店都排晒长龙,终于行到嚟呢间唔洗等位,就即刻入咗去😮-间餐厅位置唔多 大约坐到1X人,装修几简约,感觉好舒服,员工都好nice🤪-//食物🌕🌕🌕🌑🌑1️⃣曲奇脆脆窝夫因为系即叫即整,所以都等咗大约三个字,不过一见到个甜品已经觉得值,因为卖相真系好吸引😍除咗曲奇雪糕之外仲落咗好多oreo碎同朱古力酱,两块窝夫中间仲夹咗pat cream🙈个甜品非常足料,但窝夫太淋,口感麻麻地😕2️⃣糖脆香蕉Pancake佢两块Pancake中间加咗d cream,口感顺滑,不过味道偏淡,加上pancake本身无乜酱,所以如果个cream甜d比返d味佢就更好啦😂香蕉d焦糖脆脆好好食,仲有两大条蕉,份量十足!//总结佢地既服务态度100分,卖相都好好,不过味道就差咁d,整体不过不失,未必会专登再去食第二次了😂

//食物🌕🌕🌕🌑🌑
1️⃣曲奇脆脆窝夫