作为区内少数嘅港式茶餐厅/冰室类别嘅餐厅,虽然佢嘅定价比起其他茶餐厅唔平,但由于已经平过商场内其他餐厅,所以都十分受居民同商场客欢迎。到店嘅时候座无虚席,亦需要先攞飞等候入席。但光顾嘅过程就让我感受到餐厅嘅运作系非常混乱,我叫嘅系一份常餐同埋午餐炒贵刁,首先,喺炒贵刁上菜嘅时候就发现碟炒贵刁上面只有素材配料,冇任何肉类配料,于是就问店员有冇俾漏𩠌,而相信第一位店员对炒贵刁系毫无认识,佢居然话炒贵刁系咁样冇任何肉类成份,而过程中就有第二位店员见到,佢就即刻提出需唔需要重新做过一份还是可以配菜另上,由于我哋唔想浪费食物,于是就接受配菜另上,跟住肉类配菜包括火腿,叉烧虾好快就用碗仔送上,相信系厨房准备嘅时候,忙中有错落漏咗。另外一份常餐我哋叫嘅系煎反蛋同丹麦酥,但系佢又出错咗太阳蛋同埋多士,不过喺向店员提出之后佢哋都好快帮我哋更换。店员的态度系OK嘅,但系餐厅嘅流程实在太过混乱