2010-06-12
同班同事睇左好多间放题, 都唔知边间好, 有人话松屋几好, 价钱又唔贵, 咁就食松屋啦.对放题ge要求都唔会太高, 最紧要唔难食, 少漏单就过关, 呢度都有漏单情况,但绝对可接受, 话哂个个一坐低就好似发左癫咁狂剔, 十几枱人一齐发癫, 会错漏都好正常! 食物方面都好多选择, 不过有D质素就麻麻, 个螺少少腥仲有沙, 沙律好肉酸, 好似摆左好耐咁,寿司烧物都OK, 最估唔到系个烧蕃薯, 系烧紫薯!!食落有D怪味, 仲要唔甜!仲有手卷又系肉酸, D料少到呢~紫菜又un.蕃薯同南瓜天妇罗唔好食, 蕃薯又干又冇味, 南瓜唔甜仲要系爽果只, 唔系粉果D.但系都唔系样样都咁差, 明太子鸡奕同炸芝士年糕都OK, 仲有饮品都可以, 有鲜绿茶任饮, 之不过全晚最好竟然系雪糕, 芝麻味好最好味, 其他绿茶, 红豆同埋菠萝都几好食, 我都食左4球.整体呢讲, 埋单每人$178,绝对系物无所值, 我下次食放题都系去返返尖沙咀x田.