今日系happy friday当然要食好西啦,d颓饭同事连星期五都唔舍得食好d,寻日已经陪佢地食颓饭泉X居架啦,今日又食颓饭!小编向颓饭说不!颓饭,食一次都嫌多呀!真心唔明点解唔舍得食、又唔系负担唔起,唔舍得食又负担得起既人,真心对自己好唔住啰!同自杀有何分别呢!哀哉好啦,讲返今日lunch既人间美味先、大家如果🈶️睇过我之前既食评都知道小编唔止一次翻过佢牌子架啦真心正!拍得住大阪,点解小编又写多篇嘢赞佢呢?今次食既拉面唔系拍🉐️住大阪,系好味过大阪!系!坚系!童叟无欺!今日小编点既系海鲜拉面,都系例牌走肉多葱再加只蛋啦。碗面黎到、哗、个流心蛋呀!去左日本!只有日本只可以做到咁,平时小编一定饮啖汤先,今次系首先食蛋!只蛋流心程度刚刚好,真系好味道到唔舍得吞呀!继而饮啖汤、哗!咩事先?好味到呢,真心比中环间店仲要出色,好啦,轮到d面啦,一丁丁碱水都冇,冇呀!完全冇!面条挂汤能力既高、真系~死而无憾、真心!小编我望下个师傅、原来系日本师傅黎(小编一向帮衬跑马地呢间、自从中环开左就多数去中环反而呢度少左),好开心日本师傅仲健在呀,真心开心到癫,我压抑住情绪、再望下出面条街,真心系香港黎,小编我冇

小编我望下个师傅、原来系日本师傅黎(小编一向帮衬跑马地呢间、自从中环开左就多数去中环反而呢度少左),好开心日本师傅仲健在呀,真心开心到癫,我压抑住情绪、再望下出面条街,真心系香港黎,小编我冇搭小巴搭左去大阪,但是呢一餐、小编没齿难忘!真心食大阪正宗拉面要去返跑马地,大阪有落吖唔该!
鸡海鲜拉面
人间极品鸡海鲜拉面