2019-04-29 104 浏览
BRICKLANE一直系我心目中都几高分。因为唔系成日有机会出尖沙咀食,所以沙田开咗我系十分期待既。次次经过都系好多人要排队。今日因为睇早场嘅关系所以有机会嚟呢度食早餐,好开心🥳谂住黎个轻食,但系价钱同all-day breakfast 都系差唔多,只系包regular coffee/ fruit tea。All-day-breakfast 好一般。磨菇一睇知只系煲过后加香草,完全冇炒过,唔香。蛋唔香,似煮定。薯饼已经唔脆。Egg benedict 做到流心都叫好少少。但系未见过咁求其连伴碟沙律都冇 。最接受唔到系杯咖啡。呢个价钱都只系饮到一杯港式茶餐厅质素嘅咖啡,同麦当劳嘅香浓咖啡差唔多。大胆讲大快活嘅即磨咖啡绝对好过佢!我饮到少少已经放弃!下次我一定唔会去沙田呢间食,去返尖沙咀啦!

下次我一定唔会去沙田呢间食,去返尖沙咀啦!