2023-10-20 307 浏览
入到去好多张枱未执 跟住 我唯有揾啲执咗嘅枱 但系执咗嘅枱枱面同埋 凳都系污糟邋遢 又有啲汽水又有啲汁乜都有 台面又有啲食物碎 啲职员执咗个盘但系佢哋唔会抹枱 跟住我见有个职员走去执另外一张枱嘅时候谂住 可以拣张好嘅 跟住个职员张张枱都系只会执枱 但唔会清洁 一个职员系咁第二个又系咁 连地下都有污糟嘅食物 成条薯条遗留喺张枱都唔理 我未去过一间mos burger系咁 之前去过其他区都唔见有呢个情况咁恐怖 呢一间我永远唔会食 根本冇一张枱櫈可以坐到人 全部要自己清洁 啲职员就喺度吹水 都唔清理下 我心谂你都唔系睇唔到咁明显嘅成条薯条喺枱面同埋一大堆食物碎跟住仲要张枱系湿嘅 我已经尽量揾一张好嘅坐低但系竟然情况张张都系咁 唔系夸张系真系咁夸张 我去其他地区未见过有咁嘅情况你仲要代表喺一间日本嘅餐厅点解会搞到咁呢 呢间分店特别系咁样!?