2024-09-02
食店位于浸会医院附近嘅建新商场。好隐蔽要识食先嚟到😉🤗食物质素高。食材好优质👍🏻 💁🏻♀️唔单止卖相令人眼前一亮☘️,而且仲好好味😋。老板超nice。呢间掂👍🏻必试推介❤️🫶🏻柚子和牛汉堡第一口咬落个burger 真系好感动😻。和牛汉堡肉质Juice幼嫩👍🏻。配上羽衣甘蓝同柚子汁,令整个汉堡包感觉不单止唔油腻,仲好清新健康。好有层次感。估唔到整体味道好夹👍🏻。冬阴功虾汉堡💁🏻♀️⭐️呢个真心推介。虾堡系手打虾胶,所以口感弹牙,虾堡入面仲有新鲜虾肉(唔系机啤出嚟𠮶只)所以好新鲜好有口感。再加埋冬阴功酱汁😋少少辣好惹味。😋呢个真系好味到停唔到口👍🏻👍🏻👍🏻🥑牛油果苹果柚子沙律😻食材好新鲜。份量十足。沙律菜好碧绿新鲜爽脆🤗。苹果柚子鲜甜多汁。牛油果软滑健康美味。大爱❤️ Coffee lattelatte做得好好好专业, 咖啡豆好香。非一般咖啡。物超所值。Iced Expresso Yuzu soda 😃👍 由Espresso加上柚子汁同埋有汽苏打混合而成。甜度适中,啖啖都有Expresso 同柚子既清新果香味。好好饮透心凉 。好有层次感。内外兼备。正👍🏻呢间嘅汉堡包系好好食👍外脆内软,而且口感十足
🫶🏻柚子和牛汉堡
冬阴功虾汉堡💁🏻♀️⭐️
🥑牛油果苹果柚子沙律😻
Coffee latte
Iced Expresso Yuzu soda
呢间嘅汉堡包系好好食👍外脆内软,而且口感十足,香喷喷....😌原来系来自Bakehouse👍🏻 老板对食材真系好有要求👍🏻食客有口福。
Menu仲有好多其他选择,相信都好出色。❤️ 感受到用心制作👍🏻。好难得九龙塘可以揾到一个咁高质既小店,所以我都极之推介。会继续嚟🤗