2016-06-13 305 浏览
之前已经试过元朗分店,觉得水准都ok,今日朋友话黎试下屯门𠮶间,我当然一口应承啦。Fruli Strawberry, 之前饮过一次一直无忘记过佢,今次系个 drink list 度见到简直系喜出望外 ,不过但系点解上次喺元朗店好似唔多觉佢喺度既!? 佢个士多啤梨味超级香,甜度亦啱啱好,作为餐前酒真系无得顶啊。烟三文鱼凯撒沙律,沙律菜劲新鲜,又有小小洋葱同埋芝士喺面,真系啱哂我,烟三文鱼唔会太咸,味道啱啱好,同啲菜夹住食就最啱 key 啦。墨西哥香葱芝士薄饼,一上枱热辣辣到仲有少少辣手㗎,芝士味劲浓,食得出唔止一只芝士喺入面,热辣辣令到啲芝士啱啱溶化,个 creamy 嘅感觉真系劲正。美式烧排骨,见到烧排骨烧到橙红色,劲 juicy 已经令到人食指大动,一啖食落去,酸酸甜甜劲开胃,又有香烤既香味,啲肉又唔会整到好鞋,啱啱好容易切,真系想嗌多一份啊。估唔到屯门店仲比元朗店好食多啲, 以后黎屯门又多一个新蒲点啦。
Fruli Strawberry
烟三文鱼凯撒沙律