2007-04-06
我去呢间餐厅觉得几好笑:1 ) 侍应制服:女侍应的衣著好似卡通版护士,计我话著去玩cosplay都唔失礼。切薄切的厨师个个都好后生,但系顶厨师帽劲高,心口又戴个大金牌。2 ) 表演项目一流:我地三个人先到,被编排坐U形梳化,带位姐姐会单手将成张饭枱拉出U形梳化外让我们走入去坐,然后又单手将张饭枱推返入去,话晒都系张实木枱...真系辛苦晒。到食沙律个阵著到成个护士咁的侍应又会系你面前用一个冰镇的铁兜将dressing伴入沙律,又系一个几好睇的表演。3 ) 但系讲到食物方面就麻麻地,唔系真系咁好食。食California Cut都已经几大份。唔好以为食Roast beef要食raw, 要有烧的味道至少叫Medium,块牛肉亦几多筋,如果raw就好难切。块牛的确系无乜牛味,口感不太好。