2019-05-18 597 浏览
老公星期六都要加班返工,我同仔又冇乜嘢做,于是我去佢公司附近揾佢食嘢带咗我哋去附近呢个几有格调嘅餐厅,楼底几高,纵然今日太阳都几猛,又有落地玻璃,但系冷气都好够,坐得几舒服嘅Weekly lunch menu 有八款选择,都算几多正宗印尼炒饭配烧汁鸡串爸爸系无饭不欢,叫咗个印尼炒饭,仲有两小串鸡肉同一只煎蛋做𩠌,都唔错。蒜香明太子蟹肉意粉今次呢个明太子真系好发挥到佢嘅味道,因为整个意粉除咗有滑滑嘅忌廉汁,仲均匀使大量比呢个明太子包围着,几够味,上面仲有鲜甜嘅蟹肉,呢个意粉真系几好味,$68我觉得系好抵嘅价钱,不过就系可能因为成本控制,我觉得个份量有啲小嘅,可以多几啖意粉会够饱啲。韩国啤酒做紧特价! 十几蚊一支,真系仲抵饮过七仔,我叫咗Max啤酒送我个意粉,味道好夹。店员服务都几好,帮我将支啤酒倒入个玻璃杯,真系讲究棉花糖朱古力,由于跟餐叫特饮有半价,所以都几抵,意想不到咁靓咁可爱啊!上面系用咗嘅棉花糖,仲有好多朱古力粉,啊仔劲钟意为咗迎合儿子嘅口味,又点可以唔叫香口嘅炸鱼薯条呢,比我想像中高质! 鱼柳外脆内软芝士焗肉丸餐具都几有艺术气息整体来说对呢间餐厅都好满意,希望迟啲再有机会来揾爸

Weekly lunch menu 有八款选择,都算几多

正宗印尼炒饭配烧汁鸡串

蒜香明太子蟹肉意粉

芝士焗肉丸

餐具都几有艺术气息

整体来说对呢间餐厅都好满意,希望迟啲再有机会来揾爸爸食嘢啦
2019-05-11