2010-08-10 13 浏览
上星期六周年纪念日, search 左几日openrice 睇下有咩特别&新野, 揾揾下见到呢间好似好得, 同女友去 try try... 一早booked, 7 点几去到唔多人, 好quiet, 环境暗暗地好靓好舒服.. 经理好nice咁招呼and介绍有咩好野食... choose 左一阵样样都想食, appetizer 点左salmon + goose liver + mussels, 3 样都好正不过食晒先醒起唔记得影下相 -.- OH... 仲有要讲讲个餐包 (配埋special made butter), 3 种都好好味同好特别, 尢其 cream cheese (我至like). 饮完 soup 就食main course....gf 点左羊架(我至hate), 我点左肉眼, 开头我唔想点呢个coz 个汁系black olive, 见未试过就照try, 点知个汁同牛劲夹, 超正, 哈哈!!!一路食, 食食下见人地有柸黑ma ma 貌似雪糕既野, 问下经理先知原来系sorbet (佢地太忙漏左 =.=) woah!! 一试之后劲钟意, d 味好得意, 清清地又酸酸

一路食, 食食下见人地有柸黑ma ma 貌似雪糕既野, 问下经理先知原来系sorbet (佢地太忙漏左 =.=) woah!! 一试之后劲钟意, d 味好得意, 清清地又酸酸地, 正!!

饱晒走人~~ 女友好开心 and 满意 呵呵~~~ 下次去try 下个 seafood platter appetizer 同 lobster for main course!!!
Onion soup 咸左小小, 个味ok, 钟意cheese既朋友必食
Crab soup 好香好浓
Spinach Souffle 几特别
Lamb 唔so, 好味
Rib eye 4 成熟(maybe only 3成) 正!!
Blackberry sorbet, 本人好like!
Apple crumble with ice cream, 甜左小小不过好好味, 极香
Cheesecake
2010-08-07
庆祝纪念
纪念日
Crab soup 好香好浓
Spinach Souffle 几特别
Lamb 唔so, 好味
Blackberry sorbet, 本人好like!
Cheesecake
  • 牛扒