2019-06-23
难得星期日同屋企人去旺角食放题,拣咗一间评语几好嘅试吓,餐厅系用电话落单嘅,比起一般放题店更加环保同埋有效率我多数食放题都系食刺身先,刺身都几新鲜,有三文鱼、甜虾、虎虾、带子、希灵鱼等等,一次过满足晒食刺身嘅愿望烧物我就拣咗食海虾同埋鸡软骨,鸡软骨食落爽脆,海虾啖啖肉炸物选择多,我最钟意就系芝麻鸡翼够香脆惹味,另外叫咗地瓜芋头球、炸榴梿球、芝士年糕,炸得时间刚刚好,每样都好松脆炸榴梿球绝无欺场,食得出浓浓嘅榴梿味牛舌烧得肉质刚刚好,唔会过火烧羊鞍都算大件,而另外嘅芝士磨菇鸡翼里面嘅芝士比较牛奶味重,食落甜甜地牛肉粒正正常常,味道偏咸烧帆立贝都唔错我最钟意就系今次嘅烧菠萝,因为烧完之后仲有好多汁,好鲜甜,酸酸地好开胃呀,食完又再食除咗电话落单之外,仲有一个自取区域,可以夹其他款式嘅食物,任君选择甜品都有好多款,总有一款啱大家口味放题来讲都算唔错,职员嘅服务态度都几好,而且经常会嚟执枱,令大家有多啲空间放其他食物,环境干净企理,位于旺角够晒方便,中午嚟食价钱亦唔贵,一家大细嚟食都算抵
烧物我就拣咗食海虾同埋鸡软骨,鸡软骨食落爽脆,海虾啖啖肉
炸榴梿球绝无欺场,食得出浓浓嘅榴梿味
牛舌烧得肉质刚刚好,唔会过火
牛肉粒正正常常,味道偏咸
烧帆立贝都唔错
甜品都有好多款,总有一款啱大家口味