2018-11-26 66 浏览
今日想食劲靓甜品打下卡,加上放假约埋几个朋友出黎chill下,所以黎左呢间mini club原来呢间野系铜锣湾地铁站C出口骆克道,对面就系mini club,对于搭地铁🚇既我系超级方便。👍🏻由于想打卡影靓相,我地5点半就去到啦。入到去,环境劲靓,有个粉红色倒巴黎铁塔🗼劲靓😍🙊 相信星爷粉丝都会谂起家有囍事嘅巴黎铁搭反转再反转🤣由于早到关系无乜客人,所有座位住影唔嬲!仲有今日叫左好多野食好丰富😌我地order左支白酒 店员话系来自智利 白酒几易入口 味道清甜 对于唔太饮酒既我地都系唔错的选择海鲜拼盘 - 有生蚝、冻虾、青口、半边龙虾、大大粒鲍鱼、生蚝同埋螺 啲海鲜都几鲜甜下 爽口弹牙 唔会好似啲低价冷海鲜咁霉 唔错三味炸鸡 - 有4,5只鸡腿🍗做法类似kfc家香鸡 配以3支唔同味汁既针筒 分别系茄汁 黄介沫 绿色应该系wasabi 加埋紫菜炸薯条 好味狂野摩天轮 - 有5款不同炸物 分别为 炸大虾🍤🍤、炸红豆饼、炸蚝、炸花枝、越南虾春卷等应该系越南挂 因为食落有阵香矛味 因为餐厅上菜好快 上到成台野食比我地打卡真系好正太多野食 炸物放耐左都唔会话林晒 做得几好 叫得摩天轮🎡野食当然系放

太多野食 炸物放耐左都唔会话林晒 做得几好 叫得摩天轮🎡野食当然系放系摩天轮上菜啦😍

个人认为三味炸鸡同狂野摩天轮系绝配 因为两样野食都有配唔同酱汁 同埋炸野送下酒一流!

火焰西班牙猪鞍扒 - 厚身猪扒 点埋岩盐食岩岩好 不过有少少鞋。 味道都系其次 上菜时店会淋上白酒再点火 又系打卡位!

最后就系主角巴黎铁塔,The Love If Eiffel。

甜品上台会连同巴黎铁搭模型再加上热水做成烟雾弥漫效果,大细铁搭一同映入眼帘 浪漫非常👩‍❤️‍💋‍👩
仲有餐厅好细心 有尿袋可以比食客租借 加分!!总结而言 mini club真系一个打卡好地方。