2019-05-18 463 浏览
夜晚叫左味千拉面 同埋一客章鱼烧 餐厅虽有侍应 但举左好耐手都无侍应过黎落单 坐低左一阵水又无俾到 我去荃湾分店既时候侍应会自动上热水 今次又要举多次好耐既手先有侍应俾热水黎 章鱼烧好快就上 但咬到一粒最尾既时候发现有冻冻地咁既口感 朋友那一粒仲要全粒冰既 好似岩岩在雪柜拿出黎都未融雪咁 叫左侍应跟进叫厨房重新整过 第一次食咁样既章鱼烧 好失望 原来系见上次在荃湾分店食既时候觉得几好食 但旺角分店做成咁 下次唔会再叫章鱼烧了 拉面汤底重味精 食完番到屋企饮好多水 但我唔唔系饮左好多汤都咁口干 拉面只鸡蛋唔系流心既 已变成实心蛋 仲失望 令我对味千拉面既感觉差左好多 野食好失望 加上店员唔太好既服务态度
2019-05-18