同同事食lunch兼吹水,想揾一间大啲嘅餐厅坐得舒服啲,于是入咗呢间泰国餐厅!3个人每人嗌咗一个lunch set,包嘢饮,平均大概每人$80 ,包括:海鲜烩炒鸳鸯河粉($76)、泰式鲜虾炒金边粉($74)、黄咖喱牛筋牛舌配丝苖白饭($70)。/黄咖喱牛筋牛舌配丝苖白饭($70)下次再嗌翻机会率:🍚🍚👍🏻:我食𠮶个咖喱啲牛筋同牛舌嘅质感系几好食,煮得好淋,亦都好入味!👎🏻:个咖喱入面食到有好多好细粒嘅姜条,令到我呢啲唔中意食姜嘅人食得好冇瘾!但个重点系,食完呢餐饭之后,个口咸左成个晏昼,就算喺公司疯狂饮水,都仲系好咸!本身老编都叫食得下味精,但呢一间嘅味精真系接受唔到喇!如非必要,都唔会再去食!/一间好普通,唔算称得上好好食嘅泰国餐厅,唔会特别推荐!但如果放lunch,又想食好少少同埋坐得舒服啲,都可以考虑吓嘅!/🦕 by 周 - 围 食 👁

黄咖喱牛筋牛舌配丝苖白饭($70)
下次再嗌翻机会率:🍚🍚

🦕 by 周 - 围 食 👁