2020-10-30 397 浏览
以前都系夜宵必到的店 今次带家人黎晚餐为什么是夜宵必到呢?因为呢间店开业到零晨4,5点 食物即叫即做 新鲜得很 价钱也很合理 经过岁月的洗礼 店家搬到对面比较大的铺面 价钱方面也啤酒加价$20左右 每次黎食都会怀念以前几个人一齐夜宵鸡啄唔断既日子 印象中佢最好食系pizza 咖哩配烤饼 同生啤 哈哈今晚妹妹突然之间想食kebab 成晚不停喺度讲「卡巴」「卡巴」笑左 所以我就谂起呢间店都一样有得叫 不过今日食左鸡肉kebab同羊肉kebab都唔太好食 因为一d都唔热 食到唔系新鲜嘅感觉 妹妹加左芝士另加$18但份量少到食唔出嚟 所以最后去左对面街另一间土耳奇餐厅外卖左一份即整既鸡肉kebab返家食 对于食 佢都好执著 其他食品同以往一样都好有水准 坐坐下都几多香港人入座 之前都无咩香港人黎食 家下多左人识黎食 哈哈 都好开心店家生意好左
以前都系夜宵必到的店 今次带家人黎晚餐

其他食品同以往一样都好有水准