2023-10-06
今日唔知点解好想食西多士,所以将lunch拖到tea time先去食野,2条友系屯门揾揾下揾到宜间,门口明明系放下午茶牌,但好得意入面个个都系打边炉,冇错 tea time打边炉,我一心想揾西多士所以我唔理睇返下午茶,佢西多士唔系普通野,都有5款选择我见到芝士咸牛肉西多士咁古怪,冇理由唔试佢一试,认真好神奇地好夹,以前食过芝士火腿,沙爹牛西多士,我反而觉得芝士咸牛肉系3个入面最夹朋友仔就叫左个迷你日式铁板炒乌冬(肥牛),说好的迷你呢,宜个系正常份量啰,劲大碟,仲要系好食,唔系死咸,又多料,之后呀仲有试新野,天生冒险王,叫左2杯跟餐饮品,1杯系奶茶红豆冰,另1杯系忌廉泡泡阿华田,佢地系QR code 落单,有得拣走甜小冰,奶茶红豆冰可能相对多见d,但忌廉泡泡阿华田睇个名都知系小朋友杀手啦,一黎到白雪雪好开心下次一定试埋佢个边炉同小菜先,门口写冇加味精,唔怪得3点几去都搞到员工用膳都让位俾我地,平日都咁full