2024-01-03 75 浏览
WOW喷发哂感受嘅时刻到喇!系呢间Lucky Ristorante嘅餐饮经验真系令我心花怒放🌸。首先,讲吓个牛油蒜香烧大啡菇,搭配嘅BB菠菜忌廉黑松露意大利饭,简直系咀嚼间嘅幸福感!啡菇烧到肉嚟肉去,再淋上香滑嘅忌廉酱,简直正到bum晒。跟住嚟个味醂烧鸡泡鱼干,每一啖都系脆口吸味,啤酒钟意的话,真系一流伴侣!落嚟讲吓天妇罗海苔鱿鱼,清脆嘅口感同海苔嘅鲜味,加埋呢个脆呀!配上清新沙律酱,我食得好开心,差啲唔记得拍相啦。忌廉蟹肉饼呢家伙就真系质感团圆,脆卜卜外皮,入口即溶嘅忌廉蟹肉,呢个组合系屋企人做唔到嘅!至于香辣蜜脆鸡中翼,𠮶个辣酱汁系辣得嚟又不失甜味,啖啖肉嘅鸡翼,比心🧡。烟三文鱼薄饼就更加唔使多讲,若干嘅批底夹住满满嘅烟三文鱼,一切下去滋味满溢,真系食到掂!brateenth!总之嚟呢度食,我嘅味蕾尽兴,腹内满足,每一款菜色都系有惊喜嘅味道之旅!🚀下次有闲,一定会再嚟。