一入咖啡店,空气中已经飘嚟一阵甜香。嗱,今日特登嚟试下呢间咖啡店嘅嘢食。首先系招牌嘅开心果软芝士蛋糕,浓郁嘅开心果香气劲逼真,感觉得出材料嘅纯正。啲开心果碎咬落去好过瘾,仲可以话系当之无愧嘅招牌款!再讲讲个消化饼饼底,啖啖都系满满嘅牛油香,同软滑嘅芝士配搭到好咁天衣无缝。呢度嘅朱古力蛋糕,质地真系够Hum!湿润得黎保持住企身,硬系叫人一啖接一啖。朱古力嘅味道又够正,唔会太甜,令人完全投入喺𠮶纯粹嘅朱古力魅力之中。Hojicha Latte呢杯,冬天饮最正!焙茶嘅味儿香甜,加上少少姜嘅暖意,热呼呼咖啡一流落喉咙,等个身子暖笠笠嘅。至于青瓜Latte,真系创新得嚟又唔失传统风味,轻轻嘅青瓜清香同咖啡嘅苦味拼出新滋味。走出来,谂紧下次仲要嚟试试其他,因为口味真系令人忘唔到!🍰☕️🍫