2023-12-22 532 浏览
上星期喺网上热烈讨论嘅餐厅一试,纯粹系想揾个地方填肚子🍔,点知一坐定定,竟然爱上咗呢个角落!呢间餐厅真系一个简单唔矫情嘅好去处。首先,点咗一份综合意式薄饼啦🍕,个薄饼皮脆到喺我啲唇边脆卜卜咁爆,底层嘅番茄酱又酸酸甜甜,上面铺满嘅芝心各种菇菌,味道够鲜,真系香喷喷,每一啖都咁满足!然后,个意大利肉酱面㖞😋,就系咁滑嘅口感搭配浓郁嘅肉酱,满足感爆灯!每条面条好似都想同你讲, “我系点做出嚟嘅!” 真系肉酱味浓,但系又唔会腻口,呢个平衡做得好出色。至于餐厅嘅环境啦,坐喺outdoor真系舒服!呢度嘅员工都nice过南瓜咁亲切,店内环境整洁,加上outdoor有得吹吹风,一边食一边倾偈,重点系哩度Pet friendly添,我嘅小宠物都可以一齐享受这个美好时光!绰绰有余地话说咗,呢间餐厅值得一试,下次再约埋三五知己,仲要试吓佢哋其他嘅特色菜式!🤗🌟🌿