啱晒!富豪坊嘅烧味叫我一试难忘!乳猪件脆皮香脆得嚟肉质又嫩滑,配上甜甜嘅蜜汁烧鳝,真系正👍!至于牛展粒同梅子石榴莲雾,都系清新得嚟入口即溶,开胃到不得了!叉烧方面呢,𠮶厚嘅肉片配上微咸嘅酱汁,肉质细嫩得令人心头好满足!再讲讲金盏山葵牛柳粒,嚟紧!山葵味刚刚好,够刺激但又不过分,牛肉再同芦笋一齐入口,爽脆得嚟够晒开胃!紫菜凤卷同片皮鸡就有得讲喇,片皮鸡真系外脆内嫩,酱汁酸甜适中,简直系咁搞笑。而桃酥凤尾虾就真系够晒惹味,果然系得嘅拣!自家豆腐配上牛肝菌,呢个组合新鲜唔腻口,夹埋菌香同豆香,味道正!至于酥炸豆沙香蕉球,外皮酥脆内里香滑,喺甜品界绝对系一匹黑马!喺富豪坊食饭,真系可以食得开心,食得满意!🍴🍖🍰