東歐餐廳

Ivan The Kozak
2024-05-03 1949 浏览
今晚食完之后令我好想留返个食评因为曾经都对呢间餐厅印象几好 觉得食物有特色有质素同有诚意 但今次再访 觉得各方面都退步左 令到个用餐体验唔系咁愉快 想留个post希望餐厅都可以改善🥹首先 系态度问题 叫左个三文鱼子酱 好记得上次大约年几前嚟 当时个waiter系会示范一次点样包嚟食 同帮我地分好份量今次嚟到 净系全部野摆系枱面就走左 于是我地叫左个waitress嚟 叫佢可唔可以示范一次 佢个样即刻好唔耐烦 就咁口头讲一讲就想走因为朋友未食过 所以我都讲话你地之前都有示范 可唔可以再示范一次跟着佢好唔耐烦咁帮我地整 仲要好求其 将2/3材料分左落我朋友到 净返少少俾我 仲要态度好似发悔气咁🤷🏻‍♀️ 唔知系咪个portion分得唔好 今次食落冇上次食个种口感 味道 层次分明 难食左好多 成件事好唔用心😞其他食物portion细左好多 个牛脷比起我两年前嚟食起码细左一倍 上嚟个时都吓左吓今次试左新野 鹿肉 其实冇咩特别味道 但都唔系特别好食 肉比较鞋 同埋唔算纹得好入味Cheesecake个size同味道都同以前唔同 以前偏浆状d 而定个cheesecake偏散啲 都ok但硬系觉得之前好食
今晚食完之后令我好想留返个食评
因为曾经都对呢间餐厅印象几好 觉得食物有特色有质素同有诚意

Cheesecake个size同味道都同以前唔同 以前偏浆状d 而定个cheesecake偏散啲 都ok但硬系觉得之前好食啲
今次再访觉得味道同态度都有所下降 依然合格但唔会令我好期待再访 而最重要嘅系个温度冇左 令到再访意欲都低左
本来好期待再嚟食 但turn out都真系有啲失望