2020-12-14
我同太太于13/12中午点左价钱最高接近500一位既(葵)餐一路食都觉得好满意,食材新鲜,睇得出师傅刀工手势都好好😋直至去到最尾上甜品既时候就发生左样令人大失所望既事话说坐我太太旁边既两个女仔系个师傅识得既,切紧野都不忘帮个女仔个电话叉电,而且言谈甚欢,都唔紧要!最后尾声竟然将我同太太个两份夕张蜜瓜收左落雪柜,换左两块士多啤梨,仲解释话系时令水果,但同场其余几位客人都系点最贵嘅餐(有刺身就系最贵),佢地既甜品都系蜜瓜,我同老婆个份就明显俾呢位师傅换走左,最黑人憎系个师傅见我老婆个样唔满意就系雪柜拎番其中一份本来属于我地既蜜瓜话请我地食🤬事实上就系个师傅想将我地呢个贵餐既蜜瓜留俾个两个识得既女仔(佢地个餐系冇刺身既)大家明啦😒为左沟女拎属于人地既食物去讨好人真系好唔专业同埋令我地好失望)今次个体验真系俾最后甜品呢下野搞到心有条刺😤
一路食都觉得好满意,食材新鲜,睇得出师傅刀工手势都好好😋
直至去到最尾上甜品既时候就发生左样令人大失所望既事
话请我地食🤬