2021-06-16 78 浏览
昨天跟同事去到石门做野,job 同job 之间相差三个小时,所以想揾个地方坐低食嘢兼Hea下,见到京瑞一期有间西餐小店,环境企理又干净,而且lunch set 只是$68 ,有餐汤或沙律及餐饮,所以就入咗去。Lunch set份量都几大,不过因为冇食早餐嘅缘故,而且见到隔离枱嘅小食好吸引,所以我们另外叫了两个小食。蘑菇忌廉汤非常香,好多蘑菇蓉;卡邦尼意粉蛋汁香滑 creamy,烟肉、磨菇等配料一点都不少;香草肉酱意粉,肉酱浓郁,混合了各种配菜炒香嘅味道;两个意粉都很弹牙!炸洋葱圈,即叫即炸,热辣辣好好味,唔会好多粉,又唔会好油腻,食到最后仍然脆卜卜;白酒忌廉青口配意大利香草包,好钟意呢个菜式,白酒带出每只青口鲜甜嘅味道,个汁都好好味,有白酒及青口嘅海水味,好鲜甜! 服务员好有礼貌,繁忙时间都唔赶我哋走,俾我哋Hea足三个钟。

2021-06-15
午餐