2023-12-06
📍 醉潮馆 (荃湾)荃湾三陂坊30号地舖荃湾不嬲都美食云集,今晚星期一呢度都大排长龙就知一定出色,之前食过已经觉得大件又抵食。店内环境温馨舒适、干净明亮,充满古式风格😚😋💞✨👉砂锅卜卜蚬(小)💰$188😋😋😋😋.9/5砂锅卜卜蚬锅好大份,份量劲多,好多蚬,只只肥美 又鲜甜。有好多粟米、白萝卜,好丰富。因为佢个汤有劲多蚬同埋白萝卜,所以饮落非常清甜!!!👉 雪里红虾干菜心煲 💰$88😋😋😋😋.7/5一上枱听到咋咋声,劲有镬气,菜心煲份量多,虾干同猪肉碎嚟炒,食落香口惹味!!!👉椒盐鲜鱿💰$22😋😋😋😋.8/5份量多,即炸起热辣辣。椒盐味道好香,鲜鱿咬落好弹牙,卖相又靓仔,好味😋回头: yesyesyes,喺度用餐好似置身于古代咁,食物用心制作,够镬气,唔怪之得坐满人客 💞✨✨✨
荃湾三陂坊30号地舖
👉砂锅卜卜蚬(小)
💰$188
😋😋😋😋.9/5