2021-03-16
方荣记, 九龙城 🥢系INSTAGRAM见到好多人都分享呢间餐厅,虽然我个人唔系特别钟意食#沙嗲 ,但睇相觉得好吸引,所以就专程嚟试一试。佢个沙嗲火锅系不错嘅,几浓郁。我叫左#乌冬 黎配个汤底觉得都几正👍🏽如果你好钟意食沙嗲汤底,可以黎试下。反而个#牛肉 唔算好嫩滑,但价钱同样唔算好贵,所以都合理既。其他火锅配料我觉得同其他#火锅 店都差唔多,中规中矩,未必系非常好食或者好惊喜。整体上我觉得一般般,一般街坊质素既#打边炉 。如果唔系住附近,就唔太值得特登过嚟食。不过餐厅气氛系唔错既,当晚满座所以好热闹好开心。地方够大,好适合一大班人嚟打边炉。.📍#九龙城 侯王道85-87号地下 #HappiMuffinKowloon🌟#HappiMuffin Rating: 6.5/10💰Price: $300-350 pp.#hkig#hkigers#igers#yum#yummy#nom#nomnom#foodporn#hongkong#food#share#like#foodblog#foodie#love#follow#香港#香港美食#美食#美食指南
🌟#HappiMuffin Rating: 6.5/10
💰Price: $300-350 pp