(非会员)
2007-08-24 1 浏览
今日已经系我第二次去喇,衬仲有记忆上o黎留返个评语先!二位用,叫o左以下o既菜,价钱可能互相捞乱o左清炖鸡汤$38素菜腐皮卷$42三宝疏$38牛肉面$48镇江肴肉$48连加一共$240清炖鸡汤几好,炖汤好出味,不过乜都未食就饮佢会觉得咸o左少少,食o左o野之后再饮就o岩o岩好喇素菜腐皮卷本人极不推介,面头o既腐皮类似斑cake皮,干争争咁,唔明点解咁多唔同o既素菜做涵但竟然一d味都冇!三宝疏非常一般,两款菜+几只冬姑,味道清啖冇特别,我因为觉得今餐冇乜菜食先点,如果你地都想食多d菜都可以考虑,o个度菜类o既𩠌o黎讲$38有三款唔同o野食已经叫抵食牛肉面系5样o野最好食o既o野,汤底好正,辣度又o岩o岩好,必食推介,不过唔食原茜葱o既人记得要叫"走青"镇江肴肉第一次o黎时食过觉得几特别先带bf o黎食多次,佢就唔多欣赏,不过我觉得都唔错,望落去似肥猪肉,食落去一d都唔腻,口感好特别,又有少少肉味,未食过o既人一定要试一试我个人觉得𩠌菜份量太少,事关我同bf都系大食之人,8点几食完到11点几就肚饿喇,最惨就系食唔饱已经驶o左$240,又唔系特别好食,唔多抵食比比夫人总结:好一般o既食肆,唔
今日已经系我第二次去喇,衬仲有记忆上o黎留返个评语先!

二位用,叫o左以下o既菜,价钱可能互相捞乱o左

清炖鸡汤$38
素菜腐皮卷$42
三宝疏$38
牛肉面$48
镇江肴肉$48

连加一共$240

比比夫人总结:好一般o既食肆,唔知点解咁多人等位