2018-09-26 4837 浏览
一家大细黎食野,坐落去已经好迫,每次打电话都无人听,咁岩今日再打竟然会听,就去左食啦,去到book左四人台,无位要我地去bar台咁都算啦,迫迫地快快翠食完走,点知比碟前菜我地,bb食到台上都有,个侍应就叫我地抺干净张台,我话一阵我会抺,因为佢点食都会周围都系,点知佢就讲啦,小朋友食到周围都系我地呢到系食市,你整到周围都系我地唔系好钟意,食市最紧要干净,搞到我以为book到枱好开心变到燥燥地,我黎食野,你一尾叫我抹台,我都唔知黎清洁定黎食野!食物到啦,系几热,但味道就唔系话好味,但个侍应一尾就睇住我地有冇跌野食,到最后我都顶唔顺同👶🏻走左出去等,虽然价钱唔系贵,但明白到咩叫贴钱买难受!重有,大家小心啲,千万唔好要水饮,我地冇要求过佢俾水,佢私自放落张枱俾我地,到签卡睇数个时见到每杯收廿蚊!
日本料理
2018-09-26