2016-11-11 469 浏览
最近系facebook睇到达人包车出左芝士火锅,仲送朱古力火锅!!先$228嘛。好抵咁即系book台食下午茶去,得我地一台客一共3个人,嗌了个芝士火锅+朱古力火锅,仲嗌了一份半半炸鸡 一半原味 一半蜜糖。啤酒做紧半价几抵,一人一支大概等了20分钟上菜,芝士火锅既配菜有虾,肠仔,青口,八爪鱼,薯条,红黄椒。朱古力火锅有士多啤梨,火龙果,青提子,橙,棉花糖,蛋糕。芝士火锅个汁好大阵酒味,酒味浓到我食唔到芝士味我个芝士呀因为唔钟意阵酒味,食左一啖冇食了。但意外地,朱古力锅个汁好味!士多啤梨加朱古力简直系无敌呀棉花糖都唔错,钟意甜食既人会like份炸鸡都算滑,蜜糖炸鸡甜甜地,但肉比较淡味。食完第一旧,见到个骨系红红地色本身冇留意,但我爸食蜜糖鸡脾果时,连d肉都系红色炸唔熟(我念大概只有5成熟) 十分惊讶,举手问侍应。佢拎走了只鸡脾入厨房。再出黎拎埋2碟鸡走,然后话void了张单,向我们道歉讲唔好意思。我们见服务态度唔错,又肯void单认错,所以都满意个服务态度。食物水准一般,整体中评。
即系book台食

下午茶去,得我地一台客
几抵,一人一支

芝士火锅个汁好大阵酒味,酒味浓到我食唔到芝士味
我个芝士呀
士多啤梨加朱古力简直系无敌呀
棉花糖都唔错,钟意甜食既人会like

本身冇留意,但我爸食蜜糖鸡脾果时,连d肉都系红色

2016-11-08