2018-05-22
之前行经天后地铁站,已经觉得呢间餐厅好有欧陆风味,一直都好想去食,今日终于可以有机会去食晚餐啦餐厅装修好靓,就好似去咗欧洲嘅cafe度食嘢,近门口有𥦬台,可以望到街上嘅人流连,配埋布艺櫈,环境就好舒服,不过,可能因为餐厅有植物,所以我觉得有小小蚊滋咬我。食物方面,我觉得味道一般。我哋两个人叫咗两碟意粉同埋一件蛋糕。香草榄油牛柳粒天使幼意粉(推荐指数:2/5分)卖相OK ,但牛柳粒冇咩味道,而且酱汁煮得唔够香,所以味道一般,而且我觉得落得太多榄油,食落有小小油。香草干茄烟三文鱼天使幼意粉(推荐指数:2/5分)卖相几靓,但系食落口就一般,我觉得似系食咗超市烟三文鱼加埋普通意粉,两者都比较淡味,蕃茄味都唔够香,所以唔值得推介。我哋仲叫左朱古力蛋糕,卖相靓,但味道好失望,蛋糕好松散,应该系摆得太耐,冇咗蛋糕原有嘅松软
香草榄油牛柳粒天使幼意粉
(推荐指数:2/5分)
香草干茄烟三文鱼天使幼意粉
(推荐指数:2/5分)