2022-07-21 403 浏览
🥢近尼几年台式火锅好火热,开到成行成市,大部分都系放题形式,唔怕食唔饱🤭1️⃣澳洲M7和牛有4个套餐可以拣,拣左最贵个餐,食物款式会多少少,汤底加钱拣左鸳鸯锅🐚口湖扁鱼蛤蜊锅 - 汤底好鲜甜,但就无鱼味,里面有好多蛤蚧,蛤蚧无沙🌶御膳麻辣锅 - 辣度得一种无得拣,麻辣味好多好惹味,汤底配料好多,入面有鸭血,蜂巢豆腐🥩神仙牛肉个套餐会送一份,切得唔会好薄,油脂分怖平衡,牛肉味好浓唔会韧🦐苏澳海鲜并盘海鲜并盘个套餐送一份,并盘有海虾,蚬,蚝,青口,墨鱼仔,整体都新鲜,海虾同蚬食都可以再order🐮澳洲M7和牛任食既种类最好食既一款,牛肉切得好大块,厚度适中🐟炸鱼皮好香口,脆卜卜,食落唔会觉得好油腻🦑澎湖墨鱼滑墨鱼滑白雪雪,新鲜唔会有腥臭味,仲有少少墨鱼肉,有咬口🥟手工菜肉饺人手包有诚意,馅料都足,除左菜肉饺仲有云吞同蛋饺🍦甜品有任食既Haagen-Dazs雪糕,当日系哈密瓜味,仲有其他牌子既雪糕同雪条,除左雪糕雪条仲有芋圆,但芋圆好难食🙈又干又粉🌟台式小食味道普通,炸物冻同偏油

1️⃣澳洲M7和牛

口湖扁鱼蛤蜊锅,御膳麻辣锅

🥩神仙牛肉

神仙牛肉

🦐苏澳海鲜并盘

苏澳海鲜并盘

🐮澳洲M7和牛
任食既种类最好食既一款,牛肉切得好大块,厚度适中

澳洲M7和牛

🐟炸鱼皮
好香口,脆卜卜,食落唔会觉得好油腻

炸鱼皮

🦑澎湖墨鱼滑
墨鱼滑白雪雪,新鲜唔会有腥臭味,仲有少少墨鱼肉,有咬口

墨鱼滑

🥟手工菜肉饺
人手包有诚意,馅料都足,除左菜肉饺仲有云吞同蛋饺

手工饺

🍦甜品

Haagen-Dazs雪糕

🌟台式小食味道普通,炸物冻同偏油
2022-05-22
口湖扁鱼蛤蜊锅,御膳麻辣锅