2020-04-11 393 浏览
听闻呢间番茄师兄好出名 特登同男友黎试试佢当日黎到唔洗排队 就即刻入得 店员服务都唔错呢到系可以扫QR code自助落单 都几方便😎一共叫左4样野 但碗滑蛋加沙嗲牛唔记得影相🙈1️⃣麻香牛面颊本身以为跟埋面 点知原来系斋小食😆呢碟野细细兜 但好有惊喜😍每一块都好软谂 好入味 虽然份量唔多 但真系值得一试🤤2️⃣ 犇犇有礼汤底比我想像中清淡 可能因为唔似其他铺头甘落茄膏 可能食开比较浓味 所以个汤底有啲失望 反而个滑蛋有惊喜 好香好滑 时间控制得好好 不过食到牛油香 应该都落左唔少牛油😈 啲牛就不过不失 值得一赞嘅系呢度有好多唔同种类嘅面俾你选择3️⃣ 樽仔奶茶呢个应该系成餐最低分既一样野 唔够茶味 奶味偏重 呢支野要$18 唔太值整体黎讲 呢到啲服务都唔错 但系唔知系唔系因为出边有好多人等位 店员会不停行过嚟问你啲野仲要唔要 想帮你清左张枱 然后想你卖单走甘 呢到反而有啲扣分 因为啲野好明显仲未食完 推荐牛面颊 超赞👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
听闻呢间番茄师兄好出名 特登同男友黎试试佢
当日黎到唔洗排队 就即刻入得 店员服务都唔错