2011-08-11 6 浏览
今次亦系因为团购来吃这间餐厅.初初有少少担心. 以为佢地做团购. 服务会很差. 但其实佢地好有礼貌. 位位都好好笑容. 环境都不错. 起码都叫坐得舒服. 又唔算好多人因为冇留意清楚个餐有咩食. 我居然叫多咗个菜同薄饼 (因为以为冇饭同菜) 点知人地两样都有. 不过好彩都食得哂.团购$138 二人餐. 1.生虾刺身 ~ 呢个好好味㖞. 又爽又甜.2.马拉栈炒通菜 .(不过我地再叫多咗个炒菜.两个都好味. 食得哂)3.海南鸡 ~ 鸡就差少少. 冇味. 又唔算好滑. 但都唔难食ge4.招牌咖哩大头虾 ~ 都有成两三只大虾系入面. 不过系炸过ge. 味道不算突出. 而且咖哩唔辣仲甜甜地. 香味也不够. 不过我地加咗薄饼. 个饼反而几好味5.黄姜饭/丝苗白饭2碗6.泰式特饮2杯 ~ 饮品加5蚊便可转其他特饮. 佢原本送那杯系绿色的......唔知咩黎埋单居然仲贵过张coupon. 不过都怪自己叫多咗野. haha
今次亦系因为团购来吃这间餐厅.

环境都不错. 起码都叫坐得舒服. 又唔算好多人

不过好彩都食得哂.

团购$138 二人餐.
1.生虾刺身 ~ 呢个好好味㖞. 又爽又甜.
不过我地加咗薄饼. 个饼反而几好味
5.黄姜饭/丝苗白饭2碗