2021-01-22
当日中午见到经OpenRice订座堂食有半价,就即刻订咗4点钟去食,仲带定外卖盒打包😂因为半价实在好抵😍入座嘅时候,店内得1枱客,而我都未坐低,侍应已经话,你快啲落单,我哋4点半食饭!我当时真系呆咗,你店内得一枱客,仲要个客就你食饭?好彩我食过几次,大概都知个餐牌有乜,但最离谱系个侍应过5分钟又走嚟话快啲啦,我哋食饭啦😡仲偷听我同朋友商量要唔要毛血旺,佢就加把咀话系咪要毛血旺呀?咩辣呀?真系俾佢催到个人好燥。到我落咗单,唔洗5分钟我个水煮鱼配寛粉已经到咗,味道系ok,鱼都ok,但啲宽粉完全咬唔到,好明显未煮透,都唔知系咪厨房赶住食饭😓最搞笑我哋问红糖糍粑可唔可以迟啲叫,佢话唔得厨房要食饭,又系叫咗几分钟就到。个侍应唔知系咪见到我哋黑面,就话我哋可以慢慢食坐到6点。算啦!成餐饭我已经无mood食啦!食2啖就打包走啦!所以奉劝各位唔好4点至5点嚟食,因为员工要食饭呀!🤪
所以奉劝各位唔好4点至5点嚟食,因为员工要食饭呀!🤪