2015-10-15 362 浏览
话说女朋友话想食下好味既意粉wor,系屯门市广场边度有呢?行下行下就去左最高个层la,见到Badycafe,入面都几多人下,由于采取自助形式,甘就马上入去坐底先,再出去拿个餐牌比女朋友睇下,食咩好,之后我地就拣左「二人精选组合」:自选左十胜芝士海鲜意大利饭,白酒蚬肉意大利粉(辣)同小食蜜汁酱烧猪仔骨,总共$158,冇加一既,之后收银员会比个号码牌比我,话有待应会送上食物,请等一等等左大约10mins,十胜芝士海鲜意大利饭首先来了,外观都几靓仔,可以闻到有好重芝士味,食落系可以拉到有芝士丝,块鳕鱼系煎得唔错,有少少脆脆地,整体个饭有8/10架过多一阵左右,白酒蚬肉意大利粉就到喇,望一望先,D蚬都几大粒几多下,不过相对地意粉就少左D,食落口好大蒜容味,有少少白酒香既,唔系太辣,之后落左D黑胡椒味道加强左D,意粉系有咬口既,依个有7/10最尾小食到,有D好奇系点解小食最尾先到既,蜜汁酱烧猪仔骨总共有三块既,下面有好多薯条,猪仔骨肉比较擦口,唔太入味,面头上有一层果酱既野,味道比较sweet,至薯条炸得系几好既,好咸,整体6.5分
十胜芝士海鲜意大利饭
,白酒蚬肉意大利粉