2014-08-26
记得初时开业时, 劲多人排队人多服务都唔太好,所以去左一次之后都无来过.上星期友人建议来此店食晚饭, 所以相隔多年来人亦少了服务就提升.打开餐牌食物既选择都多左, 晚市仲有点心食, 另外还有焗饭, 小菜真系好多元化.2个人点左猪扒焗饭, 豆腐浸娃娃菜, 烧乳鸭及莲藕饼.估唔到每样菜式都系几十蚊之内, 但份量都几多下, 而且味道都唔错.最喜欢就系烧乳鸭来到时还有D微热, 虽然细细只但都几多肉汁.另外一样最估唔到就系个焗猪扒饭,猪扒份量多面层仲有一只太阳蛋, 加上酸甜既蕃茄汁又系可以一试.最差算系个莲藕饼, 一碟有成8块不过炸得非常油腻而且好似无咩莲藕系入面, 食2块已经觉得好漏.整体来讲食物都唔错而且价钱算系合理, 当晚仲有人不停加水服务都唔错, 下次无咩心水都可以再来.
2个人点左猪扒焗饭, 豆腐浸娃娃菜, 烧乳鸭及莲藕饼.