2023-02-19
我承认我癫咗😂 两个人嗌到成枱都系😂 不过埋单都只系$572,性价比都算高😂 其实味道都真系好唔错,只系𠮶招牌炒饭扣咗分🥲 我系情人节嚟食,唔知佢系咪估唔到咁好生意,所以安排真系有啲乱🫣 入面有好多枱,但系可能出唔切/招呼唔到,所以无俾人入嚟🤔 入到去好似点心纸咁落单,豆浆落咗单,无哂无同我讲,照入咗纸🤔 要吹先同我跟进,但又即刻帮我处理,所以都算系咁☺️我觉得最值得叫系南小馆四小拼 $88☺️ 好多时两个人想食前菜,都大碟到食完已经食饱😂 但呢𠮶又可以样样食啲试到几样🥰 不过扣分为系所有前菜都系冻食🤔 咁样对比最好食系四喜烤麸,系斋嚟🥰 口水川鸡同花雕醉鸡都好okay🤔 但糖醋排骨可能因为冻,所以减咗好多分,甚至有啲奇怪😂秘制黑豚肉配卤蛋 $108 - 谂住呢𠮶价会好好食,但好普通🤔 蛋都好麻麻🤔炸银丝卷 $28 - 外脆内软,炸得啱啱好😚 叫得过☺️金网生煎窝贴(4件) $58 - 皮有少少厚,口感差少少🤏🏻但味道都几唔错干煸四季豆 $68 - 呢𠮶好食😚 亦好够味,好易可以清哂😚 招牌炒饭 $88 - 佢英文声称系有蛋黄,但完全食唔出,仲有啲淡,要连埋四季豆嘅调味料先够😮💨桂花洒酿九
炸银丝卷 $28 - 外脆内软,炸得啱啱好😚 叫得过☺️
桂花洒酿九子 $38 - 丸子🍡煮得太淋,整得麻麻🤔