2008-05-05
一行三人放工约饭局, 上环好食o既真系冇乜选择, 又费事行咁远, 有人提议去间食开lunch 的餐厅医肚, 佢话次次lunch 来到方满人, 睇下dinner 会唔会好d....一睇呢间餐厅夜晚个格局完全唔同, 想玩下romantic.... 不过d 装修都系...... 冇所谓啦, 见个waiter 又几落力咁sell 我地, 就试下佢话最正o既大虾意饭, 烟三文鱼意粉同鸡扒饭.不过正餐未o黎, 个餐汤已经好好味, 好似叫木瓜篮瓜汤, 听个名仲以为系中汤, 但系饮落好清又唔"杰", 赞!!个鸡扒同三文鱼意粉一睇就够哂fit, 而大虾饭又好香, 食落真系唔错, 个人应为比其他出名的意大利餐厅还好, 问下原来间舖头个厨来头不少, 所以对食物个品质同调味要求都好高, 所以都真系几好食!!建议附近返工一族放工后一试
建议附近返工一族放工后一试